Sindicalistes

Quin fàstig que fan els sindicalistes. Van de superlliberals en plan "Tenim dret a fer vaga" i després ells no permeten que els demés treballin. Que passa, que nosaltres no tenim dret a treballar?
Normalment procuro no nombrar empresas, però aquesta vegada si que ho faré. Treballo a Atos Origin, i els sindicalistes d’aquesta empresa, a part de vagos, son uns cabrons que no es mereixen més que qué els fotin fora a tots.
En primer lloc, com a tot arreu hi ha diversos sindicats, i com no, cadascun va a la seva. Mentres uns declara que hi ha vaga, uns altres diuen que ells no estan en vaga, que encara estan negociant.
És a dir, no hi ha acord entre els propis sindicats i esperan aconseguir un acord amb la empresa?
Per altre banda, s’han passat anys sense fer res pels treballadors i ara "tenen preses"? Que passa que ja se’ls hi ha acabat el bonus que els hi pagava l’empresa per estar calladets?
Doncs això, resulta que ara decideixen que s’ha de fer vaga, i arribada l’hora de la vaga, agafan i apagan el llum fent que es reiniciin tots els pc’s.
Si estaves fent quelcom i no has gravat, et fots i tornes a començar. A part, els pc’s d’aquí són una merda i trigan moltíssim a arrancar, donant encara més ràbia.
Doncs el que diem, oi que ells tenen dret a fer vaga? Doncs nosaltres també en tenim de no fer-la i per tant ja es poden fotre el ditet pel cul en comptes de tocar els fusibles.
I ara que ja m’he desfogat només em queda desitjar que en fotin fora a uns quants.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.