Control de seguretat

Estic al treball. Fa una estona he anat al lavabo, i per anar-hi he de sortir de la sala on treballo. El fet és que aquesta sala està controlada per un dispositiu de seguretat, de manera que cada vegada que volem sortir o entrar, hem de passar una targeta per un marcador, que desbloqueja la porta i permet obrir-la.

Doncs resulta, que vaig al lavabo, i quan torno, el marcador de la targeta està desconectat i no puc entrar. Me’n vaig cap a l’edifici on està seguretat, que s’encarrega del tema de les targetes i demés i els hi comento, i em diu. Si, ahora llamamos a uno de dentro para que la desbloquee.

Torno cap al meu edifici, i res, tot segueix igual, passen els minuts, i que no hi ha manera d’entrar. El millor ve quan des de dins volen sortir, que veig com es mou la maneta de la porta, i comencen a fer força, però no poden sortir (com perquè hi hagi un incèndi!! jo com a mínim ja era fora :P).

Passats un parell de minuts més, decideixo tornar a veure als de seguretat per preguntar-lis si tenen intenció de trigar gaire més en cridar a algú que la desbloqueji, però just quan anava a sortir, veig que s’obre la porta (es veu que des de dins hi ha un botó per desbloquejar-la, i fins que algú que ho sabia no hi ha intervingut, allà estavem sense entrar ni sortir ningú).

Un cop oberta la porta, hem posat un "sistema antiseguretat" molt més eficient que aquestes targetes, una paperera que aguanti la porta i eviti que es tanqui.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.