Chema

Avuí, han trucat al telèfon que tinc a la meva taula de treball. L’agafo i pregunten per un tal Chema. L’agafo i li dic, un moment. Li pregunto al noi que s’assenta davant meu si hi ha algun chema per aquí i em diu que no. Així que li dic al que ha trucat: "No, aquí no hay ningún Chema".

I el noi em diu, "llamo de Indra, y quiero hablar con Chema.". Jo flipant, li dic que s’esperi un moment. Nosaltres som de Atos, els de darrera son d’HP, i els de davant de Deloitte, pero sembla que no hi ha ningú d’Indra per aquí, així que torno al del telèfon. "Por aquí no hay nadie de Indra".

I el noi… "yo soy de Indra, pero quiero hablar con Chema, de Deloitte". I jo ja que no sabia on ficar-me, torno a dir… un moment i pregunto als de Deloitte per un tal Chema. I ells, "bueno, hay uno en la tercera planta" (nosaltres estem a la planta 0). Així que finalment es posa un dels de Deloitte i li dona el móvil del Chema de Deloitte (que, si ha trucat al meu telèfon, com podria haver trucat a qualsevol altre, potser no és ni el Chema que busquen).

La qüestió és que si tu truques a un lloc i et diuen que t’equivoques, que allà no hi ha cap Chema (o aquell a qui truques) doncs renuncies, però no insisteixes. Som més de 1000 persones en tot el complexe d’oficines en el que ens trobem… amb gent de un merder d’empreses diferents. No poden pretendre trucar a un número a l’atzar i que trobem a Chema (tot i que hem trobat un Chema, serà el bo?).  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.