Foc, foc!

Aquesta nit, a les 4.15 del matí, han trucat insistentment a la porta, i quan hem obert, estavan allà tots els veins dient que hi havia foc i que haviem de dessajotjar l’edifici. Així que, m’he posat la bata i les sabates (és que les sabatilles de casa estan una mica fetes caldo i a sobre son obertes, i si hi ha presa no és l’idoni de portar posat). Agafem les claus i a la Kyla i sortim al passadís, que estava ple de gent, així que no es podia ni baixar. A més a més, hi havia gente vestida (per haver-hi tanta urgència s’ho prenien amb calma).
El fet és que finalment sortim (jo allà amb el pijama, la bata i unes sabates, en una imatge millor no imaginar :P) i des de fora, jo mirant tot l’edifici, i que no veia, no només foc, sinó que no trovava ni rastre de fum!
Els bombers estaven allà, i ningú tenia com a font del fum el seu pis, així que els bombers han deduit que seria del bar que hi ha a sota del meu pis. Han trencat la verja i han entrat. I es veu que s’havien deixat encessa la fregidora, i estava sortint fum d’allà.
El fet és que el fum anava cap al pati interior, a on no dona el nostre pis, i per això, nosaltres no veiem ni rastre del fum.
A les 4.45 ja estavem de nou dins del pis, però a mi sempre m’ha costat bastant dormir-me, així que fins que m’he dormit ja serien les tantes. Així que al final he dormit fatal i m’he passat tot el dia badejant i fent esforços per mantenir els ulls oberts. Afortundament tot ha quedat en un sustet.

El que està clar és que viure en aquest pis és tota una aventura. Entre això i el que va passar a l’agost, mai saps que serà el següent.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.