El pitjor olor del món

Fa uns dies (entre 3 i 5 dies), va sonar l’intèrfon de casa. La Sonia va respondre i era la policia, així que va obrir. Com bons cotilles que som, vem mirar per la mirilla i vem veure que pujaven cap a algun pis superior (nosaltres vivim a un entresol). No vem saber més del tema, així que ho vem oblidar.
Ahir, però, quan a les 19.15 surto de casa per anar a anglès (que ara estic fent un intensiu d’anglès), em trobo a la porta un policia, el saludo i baixo les escales. Un cop abaix, veig un merder de gent, 3 o 4 policies més, un cotxe policia davant la porta i 2 cotxes més a l’esquina. Jo flipant, vaig pensar… "una redada a algun veí".
A les 22.10h aprox. arribo a casa, i encara estava tota la gentada i els policies a la porta. Entro a casa i li pregunto a la Sonia (que ja havia arribat de treballar) si sabia algu. Em diu que ha vist com entraven una camilla i una "bossa de morts" al pis del davant, així que suposa que debia haver mort el veí. Poc després veiem com surten amb un cadàver envolt a la bossa.
Fa uns dies ja vem sentir una olor dolenta, però no li vem fer gaire cas, així que hem deduit, que quan va venir la policia fa uns dies, seria perquè algú els trucaria queixant-se del mal olor, però haurien buscat pel terrat o algu i no haurien trobat res.
El fet és que al viure a un entresol tenim galeria, i la nostra galeria dona just, a la galeria del veí que ha mort (que per un calcul ràpid, dedueixo que portaria gairebé una setmana mort). Suposo que fins ara tenia tot tancat i per això gairebé no sentiem la pudor, però ara ho tenen tot obert perquè s’airegi, així que tenim que tenir nosaltres tancada la galeria.
Ahir la Sonia em va dir que allà feia molta pudor, així que jo vaig decidir no sortir, i esperava que desde que es van emportar el cadàver, fins que jo em vaig llevar, s’hagués anat bastant l’olor (són 8 hores).
Així que avuí, em llevo, surto a la galeria per encendre el calentador abans de dutxarme, i sento el que per mi és la pitjor olor del món. Mai, en tota ma vida, havia sentit res que s’assamblés mínimament a aquella olor. Només sentir-la començo a tenir arcades!
Després, quan per fi surto de casa, per l’escala segueix aquell olor tan fort i insoportable, així que baixo el més ràpid posible (sort que visc a l’entresol) sense respirar, surto al carrer, agafo aire… i encara fot aquella pudor! Fins que no he doblegat l’esquina, no me l’he tret de sobre.
I ara, he agafat un traume, i no vull tornar al pis fins que aquella pudor surti. És quelcom horrible, indescriptiblement fastigós. Esperem que no duri gaire.Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.