Vull tornar a dormir!

Aquest matí m’ha succeit una d’aquelles coses que no li desitjo ni al meu pitjor enemic. Una d’aquelles coses que et desfan al moment.
Tot ha començat quan m’he despertat amb ganes d’anar al lavabo. Com és natural en aquesta situació, m’he llevat i he anat al lavabo. Després he anat a la cuina a beure un got d’aigua i aquí és quan ha succeit la desgracia.
He mirat el rellotge i he vist que eren les 6.10h. El primer que he pensat és: "Si avuí no fos cap de setmana, m’hauria de llevar en 5 minuts", he meditat i m’he adonat que estavem a dilluns!!!
Així que allà em quedo jo, amb la cara de subnormal veient com s’anava a norris tota la meva ilusió de tornar al llit. De fet se m’ha passat pel cap tornar al llit a aprofitar els últims 5 minuts, però sabia que això encara seria pitjor, així que he anat a l’habitació, he desconectat el despertador i cap a la dutxa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.