FGC

Em passa una cosa molt curiosa amb els FGC (ferrocarrils de la generalitat de catalunya, per si algú no ho sap), i és que sempre que els agafo, em marejo.
Es curiós perquè amb la renfe mai em marejo, i això que sempre vaig llegint i els trens es mouen molt més que no pas als FGC. Tampoc em marejo amb els avions, autobusos…
L’altre dia ho vaig comentar amb uns companys de la feina i una noia em va dir que tenia un amic al que li passava el mateix, que sempre li havia semblat extrany però que si ja coneixia a dos que els hi passava, seria per algun motiu.

El fet és que fa un parell de setmanes vaig haver d’agafar els FGC per fer un recorregut de 14 parades (a Sant Cugat). A l’anada, em vaig sentar de cara i em vaig posar a estudiar uns verbs alemanys en uns fulls que tenia i em vaig començar a marejar, així que vaig deixar de llegir i vaig arribar més o menys bé.
Després a la tornada la cosa va ser molt diferent. El vagó estava molt ple i em vaig aconseguir sentar d’esquenes. Com a l’anada, em vaig posar a estudiar. Davant tenia sentada a una noia que a la primera parada es va baixar, i vaig pensar en canviarme de lloc per quedar sentat de cara, però al final vaig decidir no fer-ho (i clar, va pujar un altre dona i s’hi va asseure).
Quan portava unes 3 o 4 parades em vaig començar a marejar, així que vaig guardar els fulls. El problema és que com anava d’esquenes l’estomac es ressentia més i el mareig anava a pitjor. El primer pas va consistir en treurem la jaqueta (Ehh, el striptease va acabar aquí, que volia refrescar-me i no pas augmentar la temperatura del vagó :P).
Quan ens apropavem a l’equador, el mareig va començar a accentuar-se perillosament, així que en arribar a la setena parada em vaig baixar una estona. Vaig deixar passar un parell de trens (conye, que passa un tren cada minut!! vamos, com a la renfe ¬¬). El següent tren que vaig agafar no parava a totes les estacions, així que, teòricament, anava més ràpid (a la pràctica anava parant-se per esperar els trens del davant, bastant absurd això de que no pari a totes les estacions).
El fet és que només vaig aguantar 2 parades (que eran 5 perquè a 3 d’elles no parava), i quan ja només em quedaven 2 més per arribar a plaça catalunya, vaig haver de tornar a baixar.
Després d’esperar un parell de trens més vaig aconseguir recorrer les dues parades que em quedaven i arribar a plaça catalunya! Llàstima que el següent pas va ser agafar la renfe fins a molins, amb l’estòmac bastant revolt.

Al final, el trajecte de tornada va durar una hora i mitja. La sorpresa va arribar quan als 2 dies m’entero que hi ha un autobús que va directe de Sant Cugat a Molins, i que no té pinta de trigar més de mitja hora!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: FGC

  1. El següent tren que vaig agafar no parava a totes les estacions, així que, teòricament, anava més ràpid (a la pràctica anava parant-se per esperar els trens del davant, bastant absurd això de que no pari a totes les

Els comentaris estan tancats.